tirsdag den 6. maj 2014

Barselsgaver til en helt fantastisk lille dreng!

Så var det at man kom i den akavede alder, hvor halvdelen af vennerne begynder at få børn, mens den anden halvdel stadig drikker sig så fulde, at de ikke kan findes deres telefon. 
Min bedste ven er lige blevet far til den skønneste lille Magnus! Så selvfølgelig skulle der en lille barselsgave til.
Det blev til et lækkert tæppe fra Hvad Bier Tænker, jeg har brugt 4 nøgler peruvian highland wool. Farven driller lidt på biledet men er petroleum.
Min søster, Tina, som har bloggen Basse Bufas donerede et par savlesmække. Jeg er helt vild med dem, da der er et vandtæt mellemlag uden phthalater, så tøjet ikke også bliver vådt. De kan købes hos Basses Butik på amio.dk. 


Hvem kan stå for så små sokker?


Barslesgaverne som jeg viste her endte også i pakken.


For et par dage siden faldt jeg over dette helt fantastiske indpakningspapir. Jeg kunne slet ikke stå for det fine motiv, så alle barselsgaver bliver fra nu af pakket ind i dette.


Jeg har forelsket mig at lave små tekster med min dymo til pakkerne. Jeg synes det giver et fint udtryk på gaven. En lidt anden version af "til og fra" mærket.


2 kommentarer:

  1. Sikke en fantastisk gave :) fedt tæppe!

    SvarSlet
  2. Hold da op hvor er det blevet flot, det tæppe! Godt gået, Amalie. Jeg er sikker på, at lille Magnus og hans forældre bliver glade for det.
    Knus Tina :-)

    SvarSlet